Werkwijze

Suriname Vacatures brengt aanbod en vraag naar stages en werk samen. We helpen organisaties bij het vinden van de ideale kandidaat voor een openstaande stageopdracht en/of vacature. Met ons uitgebreid netwerk van lokale en buitenlandse instanties, bereikt u niet alleen lokale kandidaten maar ook kandidaten en specifieke expertise uit het buitenland. Op deze manier kunt u putten uit een grote en diverse pool van kandidaten, wat resulteert in de beste kandidaat voor uw openstaande stage opdracht en/of vacature.

Op stage gebied zien wij dat jongeren en werkgevers veel van elkaar kunnen leren. Werkgevers hebben de ervaring en de vakkennis, jongeren stellen verfrissende vragen. Zij zitten nog niet vastgeroest in patronen en zijn daarmee onmisbaar voor elk bedrijf dat wil vernieuwen.

Voordelen van een stagiair

Een specifieke en jonge doelgroep met een eigen manier van denken en doen. Serieus en snel van begrip. Maar ook leergierig, enthousiast en flexibel. Studenten hebben gezond verstand en zijn daarom snel ingewerkt. Daarnaast is deze doelgroep representatief en breed inzetbaar.

Voordelen Suriname Vacatures

  1. Persoonlijke ondersteuning bij het werven van kandidaten
  2. Kandidaten van alle niveaus en opleidingen (zowel lokaal als internationaal)
  3. Vergroot je zichtbaarheid bij kandidaten
  4. Groter bereik, meer en sneller reacties en sollicitaties, betere kandidaten
  5. Zelf op zoek gaan naar de ideale kandidaat via onze database met profielen (in de nabije toekomst)

Op zoek naar een geschikte kandidaat voor die nieuwe stage of baan? Wij vinden het (buitenlands) talent dat je nodig hebt!

  1. Introductie gesprek/kennismaking
  2. Wij plaatsen uw vacature(s)
  3. Krijg sollicitaties binnen. Zitten er interessante kandidaten tussen? Nodig ze uit voor een video call en selecteer de kandidaat die het beste matched met jullie profiel
  4. Er is een match